colomix coperta 

CATALOG Collomix

COS PRODUSE

Contact

Tel. 0268-47.66.52

Tel. 0752-42.42.42

Tel. 0368-40.11.01

Fax: 0268-47.66.53

Email:

info@collomix-amestecatoare.ro


Luni-Vineri: 8:00-17:00

 

DESPRE NOI

Despre Noi

Peste 40 ani de experienta - Numarul UNU in tehnica amestecarii - Produse in Germania


Lider al inovatiei, designului si performantei in domeniul masinilor de amestecat (amestecatoare/mixere/malaxoare) pentru constructii, firma COLLOMIX din GERMANIA se detaseaza prin seriozitate si calitate, fara a lasa loc pentru compromisuri. Profesionistii care doresc sa obtina rezultate de top pe un santier vor folosi intotdeauna amestecatoarele COLLOMIX , gama acestora fiind la fel de diversa ca si lucrarile ce trebuiesc efectuate pe un santier. Create de profesionişti pentru profesionişti, produsele COLLOMIX îşi demonstrează fiabilitatea îndeosebi prin rezistenţa ridicată, robusteţea şi compatibilitatea cu cele mai ridicate exigenţe în construcţii. Noua gamă de amestecatoare manuale şi automate, palete de amestecare şi accesorii, oferă un program complet şi competent pentru utilaje şi scule destinate activităţilor de amestecare pe şantiere, acoperind o multitudine de materiale şi domenii de utilizare. Ramane doar sa alegem masina si paleta de amestecare adecvata.

Amestecatoarele manuale portabile din seria COLLOMIX Xo sunt cunoscute pentru calitatea si fiabilitatea lor, fiind utile pentru orice tip de amestecari de materiale pe un santier. Au fost proiectate în 3 clase de putere şi două sisteme de racordare (HEXAFIX şi M14), cu un design evolutiv şi ergonomic, pentru utilizare comodă din poziţie verticală, funcţionalitate maximă şi întreţinere facilă. Amestecarea în direcţii opuse reduce la jumătate timpul de lucru simultan cu protecţia la efort a utilizatorului. Noul concept permite schimbarea paletelor fără scule auxialiare (orice racord M14 putând fi modificat cu uşurinţă pentru prinderea de tip HEXAFIX printr-un simplu adaptor) şi adaptarea rapidă la materiale cu vâscozităţi diferite, curăţarea facilă, respectiv transportul comod.

Gama de amestecatoare automate ColloMatic® a fost special dezvoltata pentru cerinte de mixare de inalta calitate, dar si pentru a scădea cu 50% timpul necesar pregătirii materialului, cu o productivitate ridicată transpusă în mărirea suprafeţelor ce pot fi acoperite într-un timp scurt şi în condiţiile unei mixări perfecte, adaptată pentru toate tipurile de materiale. Mobile si compacte ele au timpi de amestecare foarte redusi, tehnologie robusta si datorita productivitatii ridicate realizeaza economii maxime.

Astazi, compania deservește piețele din peste 40 de țări din întreaga lume, tehnologia profesionala COLLOMIX find dedicata amestecarii mortarelor - inclusiv cele plastice, adezivilor, sapelor si maselor de şpaclu, kiturilor de rosturi şi tencuielilor de ciment, pulberilor (materiale în saci), materialelor de umplere pe bază de ciment şi compuşi de nivelare cu fibre de ranforsare, pardoseli autonivelante, acoperiri cu răşini sintetice lichide, etc. Toate amestecatoarele si paletele Collomix sunt produse in fabrica din Germania.
Acest site web utilizează cookies pentru îmbunătăţirea funcţionalităţii, uşurinţei în utilizare şi în scop statistic, pentru mai multe informatii cititi Termeni si conditii. Dacă vă declaraţi de acord cu utilizarea cookie-urilor vă rugăm să faceţi clic pe "Da, sunt de acord"