colomix coperta 

CATALOG Collomix

COS PRODUSE

Contact

Tel. 0268-47.66.52

Tel. 0752-42.42.42

Tel. 0368-40.11.01

Fax: 0268-47.66.53

Email:

info@collomix-amestecatoare.ro


Luni-Vineri: 8:00-17:00

 

SERVICE

Toate locatiile noastre (detalii se gasesc in sectiunea CONTACT) dispun de ateliere de service profesional in cadrul carora se desfasoara activitati complexe de intretinere, revizii si reparatii la toate sculele, echipamentele si utilajele livrate, atat in perioada de garantie, cat si in cea de post garantie.

Personalul nostru va sta cu placere la dispozitie; pentru orice produs defect se efectueaza o constatare de catre personal autorizat,  o estimare de cost a reparatiei si dupa primirea acceptului se efectueaza reparatia in cel mai scurt timp posibil. Echipa noastra de tehnicieni service este instruita permanent pentru a ngaranta calitatea reparatiilor.

Toate reparatiile se executa folosind doar piese de schimb originale, precum si scule si dispozitive speciale. Dupa efectuarea reparatiilor, produsele sunt verificate si testate folosind dispozitive si testere speciale. Pentru toate reparatiile efectuate, acordam garantie pentru piese si manopera conform normelor legale.

           
         
       

MANUALE
DE UTILIZARE

SCHEME
DE REPARATII

FISE
DE PREZENTARE

Acest site web utilizează cookies pentru îmbunătăţirea funcţionalităţii, uşurinţei în utilizare şi în scop statistic, pentru mai multe informatii cititi Termeni si conditii. Dacă vă declaraţi de acord cu utilizarea cookie-urilor vă rugăm să faceţi clic pe "Da, sunt de acord"